2011. január 11., kedd

Tűz! Tűz! Indul az alkotópályázat!

Kedves Diákok!


Idei alkotópályázatunkkal egy nagy és szerteágazó témakört indítunk el. A négy őselem (tűz, föld, víz levegő) jelentéseit járjuk körbe a tudományokban és művészetekben. Ennek a tanévnek a témája a tűz, amelyet az elkövetkező három évben egy-egy újabb őselem követ majd.

A tetszőlegesen választható feladatokból álló kínálat a korábbi évekhez hasonlóan most is bőséges. Itt az alkalom, hogy kicsit másképp, más munkaformában, a bennetek lévő kreativitásnak teret adva dolgozzatok fel egy fontos kultúrtörténeti témát. Minden elkészült pályamunka gyarapítja közös tudásunkat, meggyőződésünk, hogy a pályázat végére többet fogunk tudni a tűzről és talán önmagunkról is.

A témaválasztáshoz, illetve kidolgozáshoz az adott tantárgyat tanító tanárotoktól, illetve Buncsák Piroska könyvtárostanártól kaphattok tanácsot, ötletet, útmutatást. Az álta-lunk ajánlott irodalom, illetve az internetes források is sok háttéranyaggal, információval segítik munkátokat.


A pályaművek leadása: március 7-től 11-ig (a sí szünet utáni héten) a könyvtárban vagy a választott téma szaktanáránál.
Értékelés, jutalmazás: április 8-án 12.30-kor a könyvtárban.


Minden fontos információt, a formai követelményeket, a bibliográfiát és a segédletet megtaláltok a mellékelt fájlban: katt!


Várja jelentkezéseteket:

Bucsák Piroska könyvtáros és a szaktanárok


a képek forrása:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...