2012. november 28., szerda

Alkotópályázat 2012/2013

Kedves Diákok! 

Útjára indítjuk idei alkotópályázatunkat, mely a négy őselem közül ezúttal a FÖLD témáját helyezi a középpontba. A szónak (Föld, föld) nyelvünkben sok jelentése van: égitest, földkéreg, szárazföld, megművelt talaj, földtulajdon, tartomány, vidék. A feladatok részint ezekhez, részint a föld szó számtalan asszociációjához kapcsolódnak.

Az eddigi hagyományoknak megfelelően most is a legváltozatosabb munkaformákban dolgozhattok: modellezhettek, készíthettek társasjátékot, prezentációt, térképet, makettet, albumot, plakátot, festményt, szobrot, origamit, filmet, esszét, írhattok verset, novellát. Összesen mintegy nyolcvan feladatból választhattok az érdeklődéseteknek, személyiségeteknek megfelelőt. Újdonság, hogy az idén matematikából is lehet pályázni.

Az elkészült pályamunkákat első körben a megfelelő szaktanárnak mutassátok meg, akitől a jól sikerült pályaművekért 5-öst kaptok, ahol lehetséges, tanórán is adjátok is elő a műveteket. Ezután a kiemelkedő munkák a teljes iskolai pályázati versenyben is megmérettetnek, ahol újabb jutalmak várnak rátok. Az összevetés és értékelés itt műfajonként történik.

Nagy örömünkre a Nemzetközi Szluha Alapítvány, mely Szluha Vilmosnak, iskolánk egykori rajz és művészettörténet tanárának nevét viseli, ebben a tanévben is 50000 Ft-tal támogatja alkotópályázatunkat. A pályázat fődíját elnyerő tanulót 10000 Ft ösztöndíjjal jutalmazzuk, a pénzösszeg maradék részét pedig a többi pályázó között osztjuk szét.

Munkára fel! Várjuk az előző évekhez hasonló aktív és kreatív részvételt.
A pályaművek beadásának határideje: 2013. január 30. 
Eredményhirdetés (értékelés, jutalmazás): 2013. március 25-én 12:20 a könyvtárban.

Buncsák Piroska könyvtáros és a szaktanárok

A teljes pályázati kiírást az Alkotópályázat 2012-2013 oldalon olvashatjátok.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...