2016. december 7., szerda

Karácsony a könyvtárban

Az adventi időszak derekán járva könyvtárunk is ünnepi díszbe öltözött, de a fenyőágakon, karácsonyfadíszeken, karácsonyi édességeken túl két fontos, immár hagyományos programmal is készülünk az ünnepre.

Idén is tartunk cipősdobozos ajándékgyűjtést! Az öszegyűjtött ajándékokat a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz-akcióján keresztül juttatjuk el rászoruló családokhoz. A szeretetet kreatív - hívunk titeket, hogy ti is legyetek azok! Gondoljatok arra, hogy másnak is az az ajándék, ami nektek is az lenne. December 14-ig hozhatjátok a dobozokat a könyvtárba, ezt követően visszük őket tovább.


Mostantól a karácsonyi szünetig nemcsak kölcsönözhető könyveket találtok majd nálunk: elkezdődött a karácsonyi könyvbörze, ahol új és antikvár, de jó állapotú könyvek közül vásárolhattok 100 Ft-os egységáron - az így befolyt összeggel pedig a könyvtárat támogatjátok. Szépirodalom, ismeretterjesztő könyvek, gyerekkönyvek, a tanulást, vizsgákra való felkészülést segítő irodalom vár benneteket minden nap a könyvtárban. 


Várunk titeket, készüljünk együtt a karácsonyra! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...