2013. április 3., szerda

Lezárult az alkotópályázat


Az alkotópályázat idei eredményhirdetését hagyományainknak megfelelően március 25-én a Tehetségnapon tartottuk a könyvtárban. A terméssel ezúttal is elégedettek lehetünk, hiszen összesen 55 pályamunka készült el 45 pályázó diák munkájának eredményeképpen.
A Szluha Nemzetközi Alapítvány 60000 Ft-os támogatásának köszönhetően 33 alkotást tudtunk ösztöndíjjal jutalmazni. Az eddigiektől eltérően ebben az évben nem adtunk ki fődíjat. Most is voltak nagyon erős pályázatok, de úgy gondoljuk, a 10000 Ft-os jutalom olyan pályamunkának ítélhető oda, amely felülmúlhatatlan színvonalú. Ezzel a döntéssel a fődíj rangját is védeni akarjuk.
A díjakat, okleveleket vendégünk, Rónavári-Kedves László (a Szluha Nemzetközi Alapítvány alapítója) és Gyimesi Róbert igazgató úr adta át. Örömmel tölt el bennünket, hogy rengeteg „állandó” pályázónk van, akik évek óta kitartanak mellettünk, illetve egyre nagyobb azon diákok száma, akik olykor 4-5 különböző műfajú munkával is pályáznak.
Gratulálunk a díjazottaknak! A jövőben is számítunk azokra a vállalkozó szellemű diákokra, akik szeretnék megmutatni a tehetségüket, hajlandóak belekóstolni a kreatív alkotómunka örömébe. Jövő évi témánk, a negyedik őselem, a levegő lesz.

Buncsák Piroska
könyvtáros


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...