2015. december 17., csütörtök

Trinidad az Árpádban

Az utóbbi hetek könyvtári életének krónikájához hozzátartozik egy izgalmas, számunkra is új program: az iskolai könyvtárak nemzetközi hónapja keretében szervezett Skype-projekt. A programba a Könyvtárostanárok Egyesületén keresztül, Dr. Széllné Hajdu Indira tanárnő és a könyvtárosok segítségével kapcsolódtak be diákjaink, és beszélgettek a Skype segítségével két külföldi diákcsoporttal Trinidad és Tobagóból és Portugáliából.



"... a Skype-projekt keretében négyen (Bajmóci Vivien, Baráth Petra, Felfalusi Éva, Kardos Orsolya) a 10.a osztályból beszélgettek a St. Joseph’s Convent Port of Spain iskola egy osztályával Skype-on december első hetében.
A három órás beszélgetés során a diákok meséltek az életükről, az iskoláról, a szokásaikról és az országaikról. Megtudtuk például, hogy Trinidadban a karácsonyt a december 25-i nagy családi reggelivel ünneplik.
Igyekszünk, hogy legyen folytatása ennek a nagyszerű beszélgetésnek" - írja az angol munkaközösség iskolánk honlapján a trinidadiakkal történt találkozásról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...