2010. szeptember 17., péntek

Indulunk!

Isten hozott az Árpád Gimnázium Tudásközpontjának blogján! Mostantól ezen a felületen is szeretnénk megosztani veletek minden izgalmas hírt, eseményt, tudnivalót, ami a közvetve vagy közvetlenül a könyvtárhoz köt benneteket - és bennünket.

Kiknek?
Elsősorban: Nektek, diákoknak, könyvmolyoknak és kockáknak, nektek, akiket jobban csábít a közeli büfé, mint a könyvtár, és ugyanígy nektek, akiket minden délután itt látok a polcok között és a gépeknél.
És persze éppígy Önnek: pedagógusnak, kollégának, hallgatónak, el- és idetévedőnek.

Miért?
Erre a kérdésre egy tanáromtól hallott gondolat adta meg nekem a választ: „Ma már nem az a kérdés, hogy hogyan hozzuk be az embereket a könyvtárba, hanem hogy hogyan vigyük el a könyvtárat az emberekhez.” (Coyle)

Hogyan?
Minél gyakrabban és minél érdekesebben. Szeretnénk, hogy ez a blog olyan legyen, mint ti magatok: lendületes, jókedvű, érdekes és értékes. És kész a tanulásra: ezért kérünk benneteket, hogy legyetek aktívak, kommenteljetek, osszátok meg a friss postokat Facebookon, GReaderen, a legfinomabb könyvjelzőid közt vagy bármi más közösségi oldalon. És ne legyetek restek beszélgetni velünk róla - vagy akár írni, ha inkább ahhoz van kedvetek.

És végül...
Kik?
Hát a könyvtárosok!

azaz:
Rónyai Tünde,
Bertha Irma, Buncsák Piroska és Kámán Veronika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...