2020. szeptember 21., hétfő

Újra startol a vitakör!

Az előző tanévekben könyvtárunk adott otthont az Árpád Vitakör alkalmainak - az idei alkalmakra az építkezés és a vírusvédelem okán más térben, de ugyanazzal a lelkesedéssel hívnak a szervezők. A "Tovább" mögött olvassátok el Nikolov Teo, a vitakör elnöke meghívóját.

Kedves Diákok!

Örömmel jelentjük be, hogy az Árpád Vitakör idén is folytatódik, immáron újabb foglalkozásokkal és versenylehetőségekkel. 

A 2020/21 tanév első eseménye szeptember 25.-én 14:30-tól lesz megtartva (részletesebb információ erről hamarosan érkezik).

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK):

Mivel foglalkozik a Vitakör?

A klub célja az árpádos diákok kritikai, gondolkodó, érvelési és retorikai képességeinek fejlesztése. Ezáltal a jövőben azon kívül, hogy a legérthetőbb módon fogják tudni képviselni az álláspontjaikat bármilyen vita során a diákok, a lehető legjobb szónokot próbálunk belőlük kifejleszteni.



Milyen eseményei lesznek a klubnak?

Kerekasztalos beszélgetések, vendégelőadó, World Schools vagy brit parlamenti stílusú viták és közös kikapcsolódó programok. A sokféle program lényege az, hogy minden szférában tudjanak fejlődni a klub tagjai, míg ezzel párhuzamosan új kapcsolatokat létesítenek, egy közösség részei lehetnek és örömmel fogadják az újabb kihívásokat.

Milyen versenylehetőségek lesznek? 

A legambíciózusabb tervünk az az, hogy egy házi, legjobb esetben egy kerületi, vitaversenyt rendezzünk meg (persze ez a járványhelyzettől is függ), de be fogunk nevezni különböző nemzetközi- és belföldi (online) vitaversenyre. Ha több jelentkező adódna mint ahány hely van egy versenyen, akkor értelemszerűen selejtezőket fogunk tartani, hogy érdem alapú legyen a bejutás. 

Kihez forduljak további kérdéseimmel?

Ha bármilyen kérdése lenne valakinek a klubbal kapcsolatban, akkor nekem, Teo Nikolovnak, Facebookon vagy az Árpád Vitakör Facebook- és Instagram- (@arpadvitakor) oldalakon írjon. 

Sok szeretettel várunk mindenkit az Árpád Vitakörben! 

Üdvözlettel:

Nikolov Teo 12.A

elnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...