2011. szeptember 5., hétfő

Példaképek a főváros terein

Kedves Diákok és Kollégák!

A Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet vetélkedőt hirdet 9-13. évfolyamos diákok részére. A verseny első négy fordulója levelezős, havonta februárig egy-egy online feladatlap kitöltését jelenti, az V. fordulóban a versenyzők saját iskolai könyvtárukban készítenek a verseny témájával kapcsolatban egy prezentációt, a VI. forduló, a döntő az MFFPPTI Vas utcai központjában lesz 2012. április 23-án.

Azt hiszem, a verseny témája igen vonzó és izgalmas: Példaképek a főváros terein – a fordulók kérdései Budapest egy-egy jeles személyiségéhez kötődnek. A feladatlapok megoldásához a könyvtár állományát, hagyományos és nemhagyományos dokumentumokat, adatbázisokat, honlapokat használhatnak a diákok.

A nevezési határidő szeptember 30.

A versenyre max. 3 fős csapatok jelentkezését várják, akik két kategóriában (9-10., ill. 11-13. évfolyamosok) nevezhetnek.

Ha szívesen kipróbálnád magad ezen a vetélkedőn, jelentkezz (csapatoddal együtt) magyartanárodnál vagy a könyvtárban! A verseny fordulói során természetesen számíthatsz a könyvtárostanárok jelenlétére, segítségére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...